Plotpoint Film

Plotpoint Film er et erfarent og kreativt produktionsselskab i Århus ejet af Sune Liltorp, der har eksisteret siden 2001. Reklamefilm, præsentationsvideoer, informations- eller dokumentations film - vi har erfaringen. Vi kan løfte opgaven fra start til slut, eller hjælpe dig i givne faser - om det er tilrettelæggelse, optagelser, redigering, grafik & animation eller generel post-produktion og VFX arbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig med din næste film!

Overvejer du at bruge highspeedoptagelser i din produktion? Med Phantom Miro 320s kan vi lave 1530 billeder i sekundet i fuld HD, og i 720p kan highspeedkameraet optage op til 3280 billeder i sekundet! Highspeedkameraet har PL, Nikon F og Canon EOS mounts hvilket gør det ekstremt fleksibelt i forhold til optik muligheder.
Udover highspeedkamera og operatør kan vi levere lys, monitering, optik pakker og skulder rig efter behov, så ring hvis du gerne vil have et tilbud til dit projekt.

Direktør: Sune Liltorp.

I samarbejde med FO-Aarhus